jun
2014

Bilskrot i Ulricehamn – en annorlunda upplevelse!

Har man varit lite över allt på jordklotet kan oväntade resor på nära håll vara ganska trevliga. I mitt fall slutade en biltur på en skrot i Ulricehamn. Det var inte så att jag åkte dit av egen fri vilja men min bil tyckte det var dags. Inga tråkiga detaljer om alla resor i Europa och vad den varit med om. Nu föll det sig så att den helt enkelt rasade ihop när jag var på väg till Göteborg. Ulricehamn är nog ett ställe jag aldrig funderat på eller ens sett stadskärnan. Behöver du något från en bilskrot i Ulricehamn, skrotfrag.se?

En bilskrot kan vara ganska spännande att botanisera omkring på en solig dag när man är ledig. Jag hittade faktiskt lite smått och gott som jag köpte med mig hem. Det var blanda annat en jättefin navkapsel som jag ska göra någon kul inredningspryl av. Du kanske undrar varför jag inte lagade min bil men jag kan lova, det fanns ingenting mer att laga. Jag hade bestämt mig för att om den pajjade så skulle jag köpa en ny. Då menar jag en helt ny! Dags att sluta oroa sig för att bilen ska gå sönder eller för dyra reparationskostnader.

Jag träffade på några andra trevliga människor som skulle till vidare efter några timmar så jag passade på att lifta med dem. Bilskroten blir ett kul minne och de saker jag hittade kommer påminna om det.