apr
2014

Skräddarsydda kostymer är fina fisken

I kläder , är en kostym en omgång kläder tillverkade av samma tyg , vanligen bestående av åtminstone en jacka och byxor . Lounge passar (även känd som kostymer när nykter i färg och stil ) , som har sitt ursprung i Storbritannien som land slitage , är den vanligaste stilen av västerländska kostym . Andra typer av dräkten fortfarande slitna idag är middagen kostym, en del av svart slips , som uppstod som en slappa alternativ att klä rockar på ungefär samma sätt som den dagen kavajkostym kom att ersätta klänning rockar och morgonrockar; och i sällsynta sliten idag , på morgonen efter. Denna artikel diskuterar kavajkostym ( inklusive kostymer ) , inslag av informell klädsel .

Variationerna i design, klippa , och tyg , till exempel två – och tredelade , eller enkel – och dubbelknäppt , fastställa sociala och arbets lämplighet av plagget . Ofta är kostymer bärs , som är traditionell , med en krage och slips . Fram till omkring 1960-talet , som med alla herrkläder, en hatt skulle ha också slitna när bäraren var utomhus . Suits också komma med olika antal bitar : en tvådelad dräkt har en jacka och byxor ; en tre bit lägger en väst eller väst ; ytterligare bitar kan omfatta ett matchande platt lock . Skräddarsydda kostymer finns hos pelote.se.

Ursprungligen , som med de flesta kläder , en skräddarsydd kostym från sin klients valt tyg ; dessa är nu ofta kallas skräddarsydda kostymer . Dräkten var skräddarsydda för att mätningarna , smak och stil av mannen . Sedan den industriella revolutionen , de flesta kostymer är massproducerade , och , som sådan , säljs som färdiga att bära kläder (även om ändring av en skräddare innan bär är vanligt ) . För närvarande är kostymer säljs i ungefär fyra olika sätt, skräddarsydda , där plagget är skräddarsydda från ett mönster som skapats helt från kundens mått , vilket ger den bästa passformen och fritt val av tyg gjord för att mäta, i vilket en förtillverkad mönstret modifieras för att passa kunden, och ett begränsat urval av alternativ och tyger är tillgänglig ready-to – wear eller off-the – rack , som säljs redo att anpassas eller slutligen som kostym separerar där pälsen och byxor säljs separat får en kund att välja den storlek som är bäst för dem och begränsa mängden förändringar som behövs .